Wat doet Ton en waar is hij goed in?

Ton heeft een warme, prettige stem. Hij is een vlotte spreker, goede luisteraar, heeft humor en is gevat. Hij heeft een groot empathisch vermogen, stelt mensen snel op hun gemak, is stress bestendig, een ras-optimist en kan overweg met publiek van alle leeftijden. Gespecialiseerd op gebied van onderwijs, zorg en cultuur.

Ton is afgestudeerd Creatief Therapeut Muziek, Leerkracht P.O. en zeer ervaren theatermaker. Hij is mede eigenaar van een kleinschalige woonvoorziening in Breda voor jongens van 18+ die (nog) niet in staat zijn om zelfstandig hun leven te organiseren. Hij werkte 11 jaar als leerkracht in het P.O. en staat al 30 jaar als professioneel muzikant/theatermaker op het podium. Als evenementenregisseur organiseert hij met regelmaat grote en kleine evenementen, variërend van inspiratiedagen voor teams tot landelijke symposia, van studiedagen voor hele onderwijs stichtingen tot debatten in verschillende settings.

Als presentator en dagvoorzitter is hij een vertrouwde verschijning op vele podia. Met of zonder gitaar stelt hij deelnemers snel op het gemak, houdt hij nauwgezet de planning in de gaten en zorgt hij voor rust en een goede sfeer. Zijn gevoel voor humor en zijn oog voor organisatie vormen een ideale combinatie. Desgewenst verzorgt hij een op maat gemaakte muzikale entr’act.

Ton is getrouwd, woont in Breda en is vader van 3 kinderen.